Kindervoorstelling ‘De elf en de eik’ op Houtfestival

Zondag 15 juni 2007 is de doorlopende interactieve kindervoorstelling ‘De elf en de eik’ te zien op het Houtfestival. Kinderen worden verkleed als boom en geschminkt.

In opdracht van Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, Moeder Centra Haarlem en Steunpunt Haarlem-Heemstede Tegen Zinloos Geweld ontwikkelde theatergezelschap ‘De Koning Speelt’ de voorstelling ‘De elf en de eik’. Razend boeiend en educatief voor kleine én grote kinderen.


De toeschouwers worden meegenomen met het huisvestingsprobleem van een elf in een groot bos waar de taken tussen vader, zoon en dochter niet erg eerlijk zijn verdeeld. Met de voorstelling vragen we aandacht voor millenniumdoel 3: Vrouwen en mannen gelijk


Kijk, zing en dans mee met  de voorstelling ‘De elf en de eik’. Vanaf 12.00 uur ieder half uur een voorstelling tot 18.00 uur [17.30 uur laatste voorstelling].

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download