Wethouder Van Velzen ‘verstript’

Vrijdag 6 juni opende wethouder Van Velzen om 16.30 uur de expositie ‘Wat zeur je nou?! Discriminatie gestript’. Sneltekenaar Stanley Heinze verstripte de wethouder op een bijzondere wijze ‘verstrippen’ terwijl Nuel Gieles hem het hemd van het lijf vroeg.

Bureau Discriminatiezaken was zeer verheugd met de toezegging van de wethouder om de expositie te openen op vrijdag 6 juni om 16.30 uur. Uiteraard was het ook mogelijk de expositie op een rustiger uur te aanschouwen. Zowel zaterdag 7 als zondag 8 juni is Café De Lift geopend vanaf 13.00 uur.


Op beide dagen was er tevens een stand van Art.1 en Bureau Discriminatiezaken op de Grote Markt waar onder andere T-shirts van de geëxposeerde werken te koop waren. Verder tekende sneltekenaar Stanley Heinze zaterdag en zondag tussen 13.00 en 18.00 uur bezoekers. 


Voor meer informatie klikt u op onderstaande link.


 


 

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download