Donderdag 6 november 2008: Dag van de dialoog

Alle inwoners van Haarlem, Heemskerk, Zandvoort en omgeving zijn uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over het thema: ‘Een goede buur …’. Aan eettafels, verspreid over Haarlem, Heemskerk en Zandvoort is iedereen welkom!

De Dag van de Dialoog is een unieke kans om andere inwoners te ontmoeten op een verrassende plek – van voetbalclub tot de brandweer en van de bibliotheek tot de etalage van een winkel – terwijl men samen eet.


Waar, hoe laat?
De dialooggesprekken zijn op donderdag 6 november 2008. Er is een lunchgesprek van 12.00 tot 14:00 uur en een dinergesprek van 17.30 tot 19:30 uur. De gesprekken duren dus ongeveer twee uur en worden geleid door een gespreksleider. Na afloop zijn de deelnemers uitgenodigd voor een afsluiting in de Philharmonie. Er zijn geen kosten aan verbonden.


Training tafelvoorzitters
Voor gespreksleiders is er donderdag 16 oktober een training van 19:30 tot 22:00 uur in het Monidaal Centrum Haarlem, Lange Herenvest 122. Hierin wordt uitgebreid ingegaan op de dialoog methode. De training is gratis, aanmelden is verplicht. Voor deelnemers is de mogelijkheid tot het nuttigen van een maaltijdsoep tussen 18:45 en 19:15.


Aanmelden?
Gebruik het onderstaande deelnameformulier, stuur een email naar info@bdkennemerland.nl of bel 023 – 5 315 842.

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download