Nu aanmelden voor Dag van de Dialoog woensdag 4 november

Het dialooggesprek tijdens de Dag van de Dialoog is geen alledaags gesprek. Je zit, na je aanmelding, met circa 7 deelnemers aan tafel bij een van de aangesloten organisaties, bedrijven en instellingen.

Daar wissel je persoonlijke ervaringen, meningen, dromen en wensen uit met elkaar aan de hand van het thema. Meestal zijn de deelnemers mensen die je niet dagelijks spreekt en dat blijkt heel verrijkend. U kunt aanzitten bij een lunch of een diner.
Er staan tafels in Haarlem, Heemskerk, Zandvoort en in de Haarlemmermeer.
 
Dialoog
Bij dialoog gaat het om luisteren naar elkaar, naar een anders mening en gedachten. Je hoeft een ander niet te overtuigen. Het is een bijzondere manier om mensen te leren kennen met wie je anders niet in contact komt. Vaak worden het open en inspirerende gesprekken!


Thema
Elk jaar wordt een thema vastgesteld, dat het uitgangspunt voor de gespreksinhoud is. Dit jaar is dat “maak het verschil”.


Praktische gegevens
• U kunt aan een lunch- of een dinertafel aanzitten, van 12.00–14.00 uur of van 17.30–19.30 uur.
• U zit met 7-9 personen aan tafel, waarvan één iemand het gesprek leidt.
• De gesprekken duren twee uur.
• Deelnemen kost niets.


 


U kunt zich aanmelden via www.dagvandedialoog.info. U kunt dus uzelf inschrijven via de website, bij de tafel waar u wilt. De komende tijd worden er nog tafels bijgezet! Mocht het inschrijven niet lukken, neem dan contact op.


Wij hebben er weer zin in en hopen dat u zich massaal aanmeldt en wellicht ook anderen enthousiast maakt om mee te doen!
 
Mocht u meer willen weten, neem dan contact op via:


 telefoonnummer  023-5315842
 mail   info@dagvandedialoog.info of fj@bdkennemerland.nl


 


 

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download