Roze Zaterdag in 2012 in Haarlem

Haarlem mag zich in 2012 Roze Stad noemen. Dit betekent dat Haarlem in 2012 de Roze Zaterdag zal organiseren en het hele jaar als Roze Stad activiteiten kan programmeren.

Dat maakte het bestuur van de stichting Roze Zaterdagen Nederland begin augustus bekend. Bureau Discriminatiezaken Kennemerland heeft de aanvraag ondersteund en is blij met de roze aandacht in de regio. Bij verschillende activiteiten zullen we dan ook aanwezig zijn en meedoen.


Pink Panel
In 2007 is Bureau Discriminatiezaken Kennemerland gestart met het PINK Panel. Dit is een digitaal onderzoekspanel met homoseksuele deelnemers (m/v) die wonen of werken in Kennemerland. Zij beantwoorden vragen over homoseksualiteit en ongelijke behandeling of toenemende intolerantie. Op die manier houden we de vinger aan de pols met betrekking tot deze ontwikkelingen.

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download