Geef je op: Dag van de Dialoog woe 2 november 2011

Het dialooggesprek tijdens de Dag van de Dialoog is geen alledaags gesprek. Je zit, na je aanmelding, met circa 7 deelnemers aan tafel bij een van de aangesloten organisaties, bedrijven en instellingen. Doe mee in Haarlem en Heemskerk!

Daar wissel je persoonlijke ervaringen, meningen, dromen en wensen uit met elkaar aan de hand van een thema. Meestal zijn de deelnemers mensen die je niet dagelijks spreekt en dat blijkt heel verrijkend. U kunt aanzitten bij een lunch of een diner. Er staan tafels in Haarlem en Heemskerk.
 
Dialoog
Bij dialoog gaat het om luisteren naar elkaar, naar een anders mening en gedachten. Je hoeft een ander niet te overtuigen. Het is een bijzondere manier om mensen te leren kennen met wie je anders niet in contact komt. Vaak worden het open en inspirerende gesprekken!


Thema
Elk jaar wordt een thema vastgesteld, dat het uitgangspunt voor de gespreksinhoud is. Dit jaar is dat “anders is leuk”.


Praktische gegevens
• U kunt aan een lunch- of een dinertafel aanzitten, van 12.00–14.00 uur of van 17.30–19.30 uur.
• U zit met 7-9 personen aan tafel, waarvan één iemand het gesprek leidt.
• De gesprekken duren twee uur.
• Deelnemen kost niets


Aanmelden
Meer info en aanmelden: mail naar info@bdkennemerland.nl  of bel 023-5315842.

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download