Roulerende expositie Fien is…

De expositie Fien is …van Bureau Discriminatiezaken gaat op tournee door Kennemerland. Het figuurtje Fien vertoont op zeven tekeningen verschillende gemoedstoestanden die kunnen worden ervaren als gevolg van discriminatie en/of ongelijke behandeling.

Aan de hand van de expositie proberen we op een luchtige manier aandacht te vragen voor het onderwerp discriminatie, de tekeningen zijn ook zeer toegankelijk voor jeugd/jongeren.


De expositie komt het komende jaar op verschillende plekken te hangen. Onder andere bij Smeets Advocaten, Stichting De Baan, wijkcentrum De Hamelink en wijkcentrum Meerwijk, allen in Haarlem. Ook gaat Fien naar IJmuiden (Rodi Media) en Beverwijk (wijkcentra in Beverwijk en De Meergroep).


De tekeningen zijn van Marjolein van Haaften, amateurkunstenaar uit Haarlem. De tentoonstelling bestaat uit zeven tekeningen (A2 formaat, 42x 60 cm) en een ingelijste legenda met een toelichting. In totaal dus acht lijsten.  


De tekeningen kunnen in principe 8 weken op een locatie hangen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Enige aandacht voor de expositie en/of publiciteit is natuurlijk welkom. We leggen ook altijd graag wat folders over het Bureau Discriminatiezaken neer: wie zijn wij, wat doen wij. De tekeningen zijn te koop.


Heeft u ook interesse om de expositie Fien is.. een tijdje in uw kantoor of wijkcentrum op te hangen, neem dan contact met ons op.


 

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download