(Homo)seksuele gerichtheid

Roze kunstlijn en Fien tekeningen

Bureau Discriminatiezaken Kennemerland is met haar tekeningen over het figuurtje Fien aanwezig op de Roze kunstlijn in het Figée theater op 2, 3 en 4 november.

Ieder jaar vindt in Haarlem de Kunstlijn plaats zo ook dit jaar, echter dit jaar is er ook de Roze Kunstlijn. Haarlem is namelijk de Roze stad van het jaar 2012. De Roze Kunstlijn staat in het teken van harmonisatie en het uitlichten van kunst met een Roze tintje. En er is nog meer te zien in het Figéé theater in de Waarderpolder (de verkeerde kant van het Spaarne). Zo zijn er striptekeningen van Floor de Goede, Alex van Koten, Gerrie Hondius, Jan Kruis, Margreet de Heer, Sander Out. Ook Bureau Discriminatiezaken is aanwezig met de tekeningen ‘Fien’, getekend door Marjolein van Haaften. Het figuurtje Fien ondervindt allerlei emoties als gevolg van discriminatie en uitsluiting. Zondagochtend is er iemand van Bureau Discriminatiezaken aanwezig. Iedereen is welkom op 3 en 4 november van 11.00 u – 17.30 u.


Meer informatie: Marjolein van Haaften, 023 5315842