Fien’ expositie van Beverwijk naar Heemskerk

De roulerende expositie van Bureau Discriminatiezaken met in de hoofdrol het figuurtje Fien is zeer gewild. Verschillende organisaties tonen belangstelling om de tekeningen op te hangen in ruimtes waar veel publiek komt. De expositie is zojuist verhuisd van wijkcentrum De Prinsenhof in Beverwijk naar wijkcentrum De Citadel in Heemskerk.

Het Bureau Discriminatiezaken heeft de expositie ontwikkeld om het onderwerp discriminatie (en de bijbehorende emoties) op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen. Mensen bekijken de tekeningen, lezen tekst en uitleg bij de expositie en daarmee bereiken we veel mensen.


Het afgelopen jaar heeft Fien gehangen bij:
– Rodi media, IJmuiden
– Smeets advocaten, Haarlem
– Basisschool De Talenten, Haarlem
– Stripexpositie in NH Archief, Haarlem
– De Roze Kunstlijn, Haarlem
– Wijkcentrum De Prinsenhof, Beverwijk
– Wijkcentrum Citadel, Heemskerk


De tekeningen hangen steeds twee maanden op een locatie en er zijn geen kosten aan verbonden. Volgend jaar gaat ‘Fien’ in ieder geval naar bibliotheek Oost in Haarlem, het stadhuis in Heemstede, Hageveld Heemstede en het Oude Belastingkantoor in Haarlem. Heeft u belangstelling of weet u een goede locatie waar veel mensen komen? Neem dan contact op met Marjolein van Haaften 023 5315842.

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
โ€”
Regio’s
Beverwijk, Heemskerk
Tags
โ€”
Download
โ€”