Fien heeft weer nieuwe hangplekken!

Wegens succes heeft het Bureau Discriminatiezaken nu twee! roulerende Fien-exposities. De tekeningen zijn digitaal, dus de tekeningen zijn nog een keer afgedrukt op A2 formaat. We hebben nu twee keer de mogelijkheid om Fien gelijktijdig ergens op te hangen.

Morgen verhuist Fien weer naar twee nieuwe locaties: het Belastingparadijs in Schalkwijk, Haarlem. Daar komen de tekeningen bij de entree te hangen, vlak achter het café. Een leuke plek, het Belastingparadijs, ga er eens kijken.Ook vindt Fien het leuk dat ze bij Heliomare mag hangen in Wijk aan Zee. Daar hebben ze ook een mooie muur gevonden waar de tekeningen kunnen hangen.


Fien zal de maanden mei en juni op beide locaties blijven hangen.


Met de expositie Fien is…vraagt Bureau Discriminatiezaken Kennemerland op een positieve, luchtige manier aandacht voor discriminatie, een onderwerp dat soms moeilijk bespreekbaar is. Het BD werkt aan het stimuleren van een tolerante samenleving en het tegengaan van ongelijke behandeling. De expositie bestaat uit zeven tekeningen waarop figuurtje Fien te zien is. Elke tekening beeldt een gemoedstoestand uit die ervaren kan worden als gevolg van discriminatie en/of ongelijke behandeling.


 


 


 


Meer informatie over de Fien-tekeningen kunt u vinden op deze website of u kunt bellen met Marjolein van Haaften 023 5315842

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download