Dag van de Dialoog in Haarlemmermeer

In de eerste week van november vindt in meer dan 100 gemeentes in Nederland de Dag van de Dialoog plaats.

Het Bureau Discriminatiezaken organiseert de Dag van de Dialoog dit jaar weer in Haarlemmermeer. Dit gebeurt op woensdag 6 november. Verspreid in de gemeente staan bij verschillende organisaties tafels waarbij men in kleine kring met elkaar praat over het thema ‘erbij horen’ waarbij een maaltijd wordt geserveerd. Gesprekken kunnen heel intiem worden, ondanks dat de tafelgenoten vaak onbekenden zijn.


Er worden zowel lunch- als dinertafels georganiseerd. Via onderstaande link zijn alle tafels zichtbaar. Als u zich wilt opgeven kunt u contact opnemen met het BD: info@bdkennemerland.nl of 023-5315842.

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download