Goede zaken op de Beursvloer IJmond Noord

Veel gemeenten hebben jaarlijks een Beursvloer, een plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Zo ook IJmond Noord afgelopen dinsdag.

Wat is een beursvloer?

Het is dé plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en kunnen handelen in menskracht, middelen, kennis en klussen. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander wellicht zeer gewenst. Hiermee wordt de samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties gestimuleerd en ontstaat er meer sociale binding met de regio. Geld is hierbij taboe.

Ook Haarlem en Haarlemmermeer organiseren jaarlijks een beursvloer. Gemeente Velsen heeft plannen.

Fien zoekt hangplek

Voor Bureau Discriminatiezaken is de Beursvloer altijd de aangewezen plek om contacten te leggen met bedrijven maar ook maatschappelijke organisaties om te kijken of zij de roulerende expositie van acht digtitale tekeningen kunnen ophangen voor een groter publiek. Zij bieden de hangplek, Bureau Discriminatiezaken de kunst.

Fien heeft onder meer gehangen bij Heliomare (Wijk aan Zee), Welzijnsorganisatie Meerwaarde (Hoofddorp), Gemeentehuis Heemstede, Bibliotheek Oost-Haarlem en wijkcentra De Prinsenhof in Beverwijk en De Citadel in Heemskerk.

Heeft u goede ideeën voor een plek waar de expositie tijdelijk kan hangen? Laat het ons weten: 023 531 5842