(Homo)seksuele gerichtheid

Pink Panel onderzoek van start

Ook dit jaar verstuurt Bureau Discriminatiezaken weer een vragenlijst over veiligheid naar alle Pink Panel deelnemers. Meedoen? Lees even verder.

Bijzonder dit jaar is dat er ook via het Digipanel van de gemeente Haarlem een onderzoek wordt uitgezet naar de sociale acceptatie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s). En dat er in het Digipanel wordt doorgelinkt naar het Pink Panel. Wij hopen dat dit heel veel deelnemers voor het Pink Panel gaat opleveren. Op dit moment zijn dat er 100, maar dit moeten er natuurlijk veel meer worden. Ten slotte heeft circa 8% van alle inwoners homoseksuele gevoelens.


Meedoen? Klik hier: http://questionpro.com/t/ABfkMZQsnD


Het Pink Panel is een digitaal onderzoekspanel dat Bureau Discriminatiezaken in 2008 is gestart naar aanleiding van het geweld in Amsterdam gericht tegen LHBT’s. Hoe zit het eigenlijk met de veiligheidsgevoelens van LHBT’s in Kennemerland? is de vraag die centraal staat in het Pink Panel.


Meer informatie over het Pink Panel staat op deze website. Je kunt ook een bellen met Marjolein van Haaften 023 5315842