Discriminatie neemt geen vrij

Ondanks de vakantie periode, is het BD open en werken we door. Met zo nu en dan minder mensen dan normaal, maar u kunt gewoon bij ons terecht met uw meldingen en klachten.


Wanneer u zich gediscrimineerd of ongelijk behandeld voelt, dan kunt u dit melden. We bieden een luisterend oor en geven advies. We bemiddelen tussen betrokken partijen en passen hoor en wederhoor toe, omdat er meestal twee kanten aan een verhaal zitten. We zijn deskundig op het gebied van gelijkebehandelingswetgeving en kunnen ook inschatten of het zin heeft om aangifte te doen bij de politie.


Wanneer u zich ongelijk behandeld voelt op grond van afkomst of huidskleur, geslacht, seksuele voorkeur, leeftijd, handicap of chronische ziekte, nationaliteit, geloof of wat dan ook, neemt u dan contact met ons op. We kunnen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. Dat kunnen ook voorlichtingsbijeenkomsten zijn.


Omdat discriminatie in de zomer niet even stopt, stoppen wij ook niet en zijn we dus open en kunnen u te woord staan.


 


 


 

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download