Hangplekken gezocht voor Fien

De expositie Fien is …van Bureau Discriminatiezaken gaat door met haar tournee door Kennemerland. Het figuurtje Fien vertoont op zeven tekeningen verschillende gemoedstoestanden die kunnen worden ervaren als gevolg van discriminatie en/of ongelijke behandeling. Kan Fien bij u hangen? Laat het ons weten, we zoeken voor haar nog hangplekken.

Fien is verdrietig
Aan de hand van de expositie proberen we op een luchtige manier aandacht te vragen voor het onderwerp discriminatie, de tekeningen zijn ook zeer toegankelijk voor jeugd/jongeren.Het laat zien wat discriminatie doet met een mens, hoe het kan voelen.
De tekeningen zijn van Marjolein van Haaften, amateurkunstenaar uit Haarlem. De tentoonstelling bestaat uit zeven tekeningen (A2 formaat, 42x 60 cm) en een ingelijste legenda met een toelichting. In totaal dus acht lijsten.
De tekeningen kunnen in principe 8 weken op een locatie hangen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Enige aandacht voor de expositie en/of publiciteit is natuurlijk welkom. We leggen ook altijd graag wat folders over het Bureau Discriminatiezaken neer: wie zijn wij, wat doen wij. De tekeningen zijn te koop.
Meer informatie over de Fien-tekeningen? Bel ons op 023 5315842.
Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download