Woensdag 12 november: Dag van de Dialoog in Haarlemmermeer

Op woensdag 12 november vindt in Haarlemmermeer de Dag van de Dialoog plaats. Iedereen kan zich aanmelden als deelnemer. De Dag van de Dialoog wordt al enkele jaren in heel Nederland georganiseerd, gedurende een week in november. Ruim 100 gemeentes doen mee en ook Haarlemmermeer weer.

Organisaties en instellingen treden als gastheer of gastvrouw op en bieden een tafel met een maaltijd aan; het gaat om een lunch of een diner. Tijdens de maaltijd gaat u in gesprek en daarbij gaat het om een dialoog. Dat houdt in dat men vooral luistert naar elkaar zonder een ander te willen overtuigen van een mening. Aan elke tafel neemt ook een gespreksleider deel en het gesprek gaat over het thema “geluk”.

Een Dag van de Dialoog levert vaak intieme en bijzondere gesprekken op, ook al zijn de tafelgenoten onbekenden. En dat is juist de bedoeling: mensen te leren kennen, die je anders niet zou spreken.
Iedereen kan zich aanmelden om bij een dialooggesprek aan te zitten. 
Het duurt circa 2 uur: of van 12.00 – 14.00 uur, of van 17.30 – 19.30 uur.
Verschillende organisaties hebben al een tafel aangemeld, die verspreid in de gemeente staan. U kunt zich aanmelden om aan te schuiven, u bent van harte welkom.
De coördinatie is in handen van Bureau Discriminatiezaken, neem contact op
per telefoon 023-5315842
Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download