Regenboog conferentie

Als afsluiting van Haarlem koploper gemeente en als start van Haarlem regenboog gemeente vindt een bijeenkomst plaats om de activiteiten met het doel de acceptatie van homoseksualiteit te vergroten, te laten zien.

De bijeenkomst vindt plaats op 18 februari in de middag; locatie is de bibliotheek in Haarlem.
De regenboogpartners (COC Kennemerland, Gay-Haarlem.nl en Bureau Discriminatiezaken) presenteren de resultaten van de afgelopen drie jaar en lichten de plannen voor de komende drie jaar toe. Daar willen de partners graag veel andere organisaties bij betrekken, om samen te werken aan het doel, het vergroten van begrip voor en acceptatie van seksuele diversiteit.

In de flyer vindt u het programma, aanmelding is gewenst. Aanmelden via fj@bdkennemerland.nl of 023 531 5842

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download