Fien heeft weer nieuwe hangplekken!

Wegens succes heeft het Bureau Discriminatiezaken nu drie! roulerende Fien-exposities. De tekeningen zijn digitaal, dus gemakkelijk te vermenigvuldigen. De tekeningen zijn nu twee keer afgedrukt op A2 formaat en eenmaal op A4 formaat. We hebben nu drie keer de mogelijkheid om de tekeningen ergens op te hangen of neer te zetten.

Dinsdag 8 april is Fien verhuisd naar een nieuwe locatie: het ABN AMRO kantoor in de  Breestraat in Beverwijk. Eerder hingen de grote tekeningen bij het gemeentehuis in Uitgeest. Momenteel zijn de tekeningen ook te zien bij het gemeentehuis in Hoofddorp/Haarlemmermeer. In de Informeer (zie bijlage) op pagina 3 stond een leuk stukje over de expositie in Hoofddorp.
In Hoofddorp blijft Fien hangen tot begin mei. In het ABNAMRO kantoor blijven de kleine tekeningen staan tot eind mei.
Met de expositie Fien is…vraagt Bureau Discriminatiezaken Kennemerland op een positieve, luchtige manier aandacht voor discriminatie, een onderwerp dat soms moeilijk bespreekbaar is. Het BD werkt aan het stimuleren van een tolerante samenleving en het tegengaan van ongelijke behandeling. De expositie bestaat uit zeven tekeningen waarop figuurtje Fien te zien is. Elke tekening beeldt een gemoedstoestand uit die ervaren kan worden als gevolg van discriminatie en/of ongelijke behandeling.
Meer informatie over de Fien-tekeningen kunt u vinden op deze website of u kunt bellen met Marjolein van Haaften 023 5315842
Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download