(Homo)seksuele gerichtheid

Vul de PINK PANEL enquête in!

Het Pink Panel is een digitaal onderzoekspanel dat bestaat uit lesbische vrouwen, homoseksuele mannen en biseksuelen (LHB´s) in Kennemerland.

Het onderzoek wordt jaarlijks in het voorjaar uitgevoerd door Bureau Discriminatiezaken. Ook dit voorjaar is er weer een meting. Laat weten hoe veilig je je voelt als homoseksuele man, lesbienne of biseksueel. Ook als je alleen positieve zaken te vertellen hebt, horen wij dat graag! 
Het doel van het Pink Panel is het in kaart brengen van veiligheidsbeleving van LHB’s en hun persoonlijke discriminatie ervaringen in Kennemerland. Er worden vragen gesteld over je veiligheid en hoezeer je open kunt zijn over je seksuele gerichtheid in je eigen woonwijk, op het werk en bij de sportvereniging.
Het invullen van de enquête duurt circa 10 minuten. Niet veel moeite, voor een goede zaak. Op basis van de resultaten kan het Bureau Discriminatiezaken vooroordelen en discriminatie beter aanpakken. Bijvoorbeeld door de resultaten onder de aandacht te brengen bij de diverse gemeenten, wijkagenten, buurtbemiddeling en voorlichting te geven over seksuele diversiteit op scholen. 
Je antwoorden worden uitsluitend gebruikt voor onderzoek. Wij verkopen niet en zenden je geen ongewenste email of post. Jouw persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Ook binnen onze organisatie gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens. Jouw privacy is zeer belangrijk.
Vul hier direct de enquête in! 
Wil je meer informatie? Mail dan naar info@bdkennemerland.nl of bel 023 531 5842. 
* vanwege het lage aantal Transgenders in het PINK PANEL is besloten om deze groep niet langer mee te nemen in dit onderzoek.