(Homo)seksuele gerichtheid

Pink Panel onderzoek weer van start

Hoe veilig voelt u zich om voor uw seksuele gerichtheid uit te komen? Heeft u weleens ervaring met vijandigheid of discriminatie op straat of op uw werk? Laat het ons weten via het digitale onderzoekspanel.
Het panel bestaat uit 145 lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen (LHB´s) in Kennemerland.

 

Het onderzoek wordt sinds 2008 om het jaar uitgevoerd door Bureau Discriminatiezaken. Daarom hebben we goed zicht op alle ontwikkelingen, positief of negatief, hieromtrent. De enquête wordt verspreid onder de huidige 145 Pink Panel deelnemers maar kan worden ingevuld door iedereen die behoort tot de doelgroep en woonachtig is in Haarlem, Haarlemmermeer, de IJmond regio en Kennemerland-Zuid.

Het onderzoek is gesloten, deelname is dit jaar niet meer mogelijk.

U kunt zich voor deelname aan komende onderzoeken aanmelden via mvh@bdkennemerland.nl

De rapportage van het Pink Panel onderzoek van 2015 is hieronder te downloaden. Als u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Marjolein van Haaften 023 5315842