(Homo)seksuele gerichtheid

11 nov: Levende boeken in Schalkwijk

Mensenbiep HaarlemZaterdag 11 november kunnen bezoekers van het Haarlemse winkelcentrum Schalkwijk mensen ‘lenen’. Bijzondere mensen, mensen met opmerkelijke verhalen. Laat je verrassen door een ‘levend boek’ te lenen en verruim je blik!

De ‘levende boeken’ lenen zich voor een gesprek van 20 minuten. Onderwerpen in de ‘mensenbieb’ zijn: vrouwenliefde, bahai-geloof, joods zijn, islam, jongeren en eenzaamheid, een hoofddoek dragen, gevlucht zijn, schizofrenie, slechtziendheid, dakloosheid en nog veel meer. De levende ‘boeken’ spreken uit eigen ervaring.

Zaterdag 11 november 12.00 uur tot 14.00 uur: Winkelcentrum Schalkwijk, Floridaplein 13, Haarlem

Dit is de eerste van vier bijeenkomsten van de Mensenbieb in Haarlem. De volgende Mensenbieb-bijeenkomst in Haarlem is in Bibliotheek Schalkwijk op woensdag 22 november 15.00 uur tot 17.00 uur, aan het Fie Carelsenplein 2, te Haarlem.

Het initiatief om de Mensenbieb in Haarlem te organiseren komt van Bureau Discriminatiezaken Kennemerland en het Haarlems Platform voor Religie en Levensbeschouwing.

Mensenbiep

De Mensenbieb wordt financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van J.C. Ruigrokstichting, Community Service Haarlem, Gemeente Haarlem en het Humanistisch Verbond.

 

Mensenbiep flyer.