Dag van de Dialoog

8 nov: Dag van de Dialoog H’meer

Alle inwoners van Haarlemmermeer en omstreken zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Dag van de Dialoog op woensdag 8 november 2017.

Dag van de Dialoog 2017
Dag van de Dialoog 2017

Een kans om andere inwoners te ontmoeten en deel te nemen aan bijzondere gesprekken op een verrassende plek. Terwijl men samen geniet van een lunch of diner is er een gesprek tussen zes á acht personen volgens een dialoog methode. Het gaat er niet om te overtuigen, maar het daagt u uit te luisteren en langer ‘mee te lopen’ met uw tafelgenoten dan u wellicht gewend bent. Het thema bij alle gesprekken is ‘zichtbaarheid’.

De dialooggesprekken starten om 12.00 uur of om 18.00 uur, duren ongeveer twee uur en worden geleid door een gespreksleider. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er staan dertien eettafels verspreid over de gemeente. Iedereen is welkom! Meld u aan bij het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland per mail info@bdkennemerland.nl of bel; 023-5315842

Artikel Haarlems Dagblad 28 okt 2017