Godsdienst

Zing mee met grootste diversiteitskoor van Haarlem eo #VredeHaarlem

De Vredesweek staat voor de deur. De Vredesweek is van 22-29 september en tijdens deze week is er een tal van interessante activiteiten bij te wonen in Haarlem. Het programma is hier te bekijken. De opening van deze week is op zondag 22 september met een Regenboogviering  in de Grote of Sint BAVO Kerk op de Grote Markt. Aanvang 15 uur. De viering is gericht op het vieren van onze veelkleurige en diverse samenleving. #VredeHaarlem

We zoeken jou!

De Regenboogviering wordt begeleid door het grootste diversiteitskoor (multicultureel, multireligieus, multiseksueel) van Haarlem en omstreken. En U kunt hier ook aan meedoen! Het betreft een gelegenheidskoor. We zoeken zangers (m/v/anders) die het bestaande popkoor Zingsation aanvullen.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs die over de behandelde thema’s tijdens de viering gaan; Troost en Hoop. De viering is gericht op het vieren van onze veelkleurige en diverse samenleving .

Je hoeft geen solist te zijn, als je maar van zingen houdt. Dirigent Carolien Goeman repeteert de vijf nummers die tijdens de viering gezongen gaan worden. Als iedereen thuis repeteert, volgen daarna nog samen enkele  aantal repetities. Deze is in ieder geval op woensdagavond 18 september en we prikken nog een paar andere momenten.

Meld je aan via hansgoespr@gmail.com