Bureau Discriminatiezaken blijft telefonisch bereikbaar

Wie geconfronteerd wordt met discriminatie, kan dit blijven melden bij Bureau Discriminatiezaken Kennemerland. Dit kan telefonisch op 023-5315842, of je kan – ook anoniem – online een melding doen. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Telefonisch zijn we bereikbaar tijdens kantooruren tussen 9 en 16 uur. Buiten deze tijden kun je het antwoordapparaat inspreken.

Bureau Discriminatiezaken Kennemerland houdt zich aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM aan om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een afspraak op ons kantoor met een van onze klachtbehandelaars is daardoor voorlopig niet mogelijk. Houd er ook rekening mee dat het soms langer duurt voordat we met je klacht aan de slag kunnen.

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Tags
Download