Racisme, afkomst, huidskleur

Klachtenprocedure landelijke vereniging Discriminatie.nl

De landelijke vereniging van Anti Discriminatie Voorzieningen – Discriminatie.nl – wil graag dat u tevreden bent over de dienstverlening van de Anti Discriminatie Voorziening (ADV) in uw regio. Daar zetten wij ons voor in. Bent u echter niet tevreden. En heeft het doorlopen van de interne klachtenprocedure van de betrokken ADV hierin geen verandering gebracht. Dan kunt u een klacht over de afhandeling van uw oorspronkelijke klacht voorleggen aan de Externe Klacht Commissie (EKC) van Discriminatie.nl. De procedure voor het indienen van een klacht bij de EKC is hier te downloaden:

Klachtenprocedure Discriminatie.nl

Meer informatie via: Frederique Janss, voorzitter landelijke vereniging van Anti Discriminatie Voorzieningen, 023 5315842