Diversity Day – online lezing bij gemeente Haarlem

Dinsdag 6 oktober 2020 is het – voor de tweede keer – Diversity Day in Nederland. In dat kader organiseert de gemeente Haarlem de hele dag online lezingen voor haar medewerkers. Bureau Discriminatiezaken trapte af met de lezing Hoe werken vooroordelen in je hoofd? aan zo’n 60 deelnemers.

Waarom heb je vooroordelen, waarom is dat soms handig en waarom soms niet? Krijg inzicht in hoe vooroordelen en impliciete associaties ontstaan en werken. Hoe werkt het onbewust in de hersenen? Wat zijn de gevolgen voor je handelen?

In anderhalf uur tijd ging onze voorlichter Noëlle Beerepoot van Bureau Discriminatiezaken Kennemerland hierop in met haar lezing Hoe werken vooroordelen in je hoofd? Focus is de bewustwording van de eigen vooroordelen en het reflecteren op die vooroordelen.

Ook interesse in een lezing of workshop voor uw organisatie? Mail ons.

Info over Diversity Day

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Regio’s
Haarlem
Tags
Download