(Homo)seksuele gerichtheid

Gecanceld: GSA-middagen in Hoofddorp-Haarlem-Beverwijk

Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zonder zich te schamen of te verantwoorden. Dat is het uitgangspunt van de GSA. COC Kennemerland en Bureau Discriminatiezaken nodigen je uit voor de GSA-middag in Hoofddorp, Haarlem of Beverwijk om elkaar te versterken, ideeën uit te wisselen en te inventariseren wat de plannen zijn voor Paarse Vrijdag (11 dec 2020) zijn.

GSA: Gender and Sexuality Alliance
Leerlingen en docenten zitten samen in de GSA en zetten zich voor LHBTI-veiligheid in op hun middelbare school of MBO. Want samen sta je sterk en maak je jouw school veiliger. De GSA is er voor iedereen, of je nu hetero, gay, bi, aseksueel of in dubio bent.

Wat gaat jullie GSA dit jaar op de school doen? Waar ga je mee aan de slag? Zijn er ideeën, maar is er ook een plan? Hoe pakken jullie het aan? Of is er nog geen GSA en wil je die opzetten? Kom naar een GSA middag in de buurt en laat je informeren en inspireren voor bv Paarse Vrijdag 11 december 2020 en andere zaken. De bijeenkomst richt zich op leerlingen, maar betrokken docenten zijn ook zeer welkom. Inhoudelijk hebben we info van COC Nederland om je op weg te helpen, ook als je nog geen GSA op je school hebt. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot 1 november 2020.

Ivm nieuwe Covid-regels gaan onderstaande bijeenkomsten NIET door!

Paarse Vrijdag 2018

gecanceld: GSA-middag Hoofddorp
woensdag 4 november 2020, 16-17:30 uur
locatie: Nova College Hoofddorp, B010 (kantine)
Adres: Paxlaan 26, 2131 PZ Hoofddorp
parkeren mogelijk, maximaal 20 personen

gecanceld: GSA-middag Haarlem
donderdag 5 november 2020, 16-17:30 uur
locatie: Nova College Haarlem, gebouw De Mug.
Adres: Zijlweg 203, 2015 CK Haarlem
parkeren mogelijk, maximaal 30 personen

gecanceld: GSA-middag Beverwijk
dinsdag 10 november 2020, 16-17:30 uur
locatie: Nova College Beverwijk
Adres: Laurens Baecklaan 23, 1942 LN Beverwijk
parkeren mogelijk, maximaal 20 personen

Aanmelden vooraf is verplicht.
Stuur een email naar nb@bdkennemerland.nl en zeg welke datum en locatie je wilt komen. Vermeld ook vanuit welke middelbare school je komt.

Ivm corona zijn de bijeenkomsten onder voorbehoud.