Praktische tips in workshop over discriminatie op nationale sollicitatiedag, 10 november

Eh sorry, nog één vraagje…
Vragen over je kinderwens, je Chinese roots, je gezondheid, je partnerkeus, je hoofddoek, je zieke moeder. Welke vragen mogen werkgevers stellen bij een sollicitatiegesprek? Hoe pareer je vragen die niet relevant zijn? Je krijgt praktische pareer-tips tijdens de workshop discriminatie bij het solliciteren.

Op de nationale sollicitatie dag, 10 november a.s., vertelt Noëlle Beerepoot namens Discriminatie.nl hoe mensen die gediscrimineerd worden op de arbeidsmarkt daarmee om kunnen gaan. Wat kan je doen als je bent afgewezen in verband met je leeftijd, je achternaam, omdat je man bent of juist vrouw? Heeft het zin om dan actie te ondernemen? En wat zegt de wet daarover? In deze workshop: alles over discriminatie tijdens solliciteren en wat een antidiscriminatiebureau voor jou kan betekenen bij het zoeken naar een baan.

Wil je deze of andere workshops volgen, meld je dan aan via onderstaande link!

https://www.sollicitatiedokter.nl/programma-nationale-sollicitatiedag/

 

Meer informatie bij Noëlle Beerepoot, 023 5315842 of nb@bdkennemerland.nl