Racisme, afkomst, huidskleur

17 maart: voorstelling zichtbaar /onzichtbaar, huidskleur /gender

Monologen van Djayden en Rosa
Monologen van Djayden en Rosa

Je huidskleur kan je niet verbergen. Je gender wel. Hoe ga je om met stereotypen, hoe kan je reageren, wat zijn je coping strategieën? In deze voorstelling spiegelen Rosa en Djayden op identiteit, stereotypen en vooroordelen tijdens de Week tegen Racisme.

Over Rosa en Djayden
Rosa en Djayden zijn acteurs bij Live Your Story, hun monologen zijn stukken uit voorstellingen van dit gezelschap. Rosa is Surinaams en Nederlands en is in beide landen opgegroeid. Djayden is transgender.

Week tegen RacismePraktische informatie
Wanneer: woensdag 17 maart, van 16.00 – 17.00 uur
Wat: voorstelling
Waar: online via webinargeek
Toegang: gratis, maar meld je even aan via deze link.
Georganiseerd door: Bureau Discriminatiezaken Kennemerland