Racisme, afkomst, huidskleur

18 maart & 21 maart: theatervoorstelling Kleurles

c
Theatervoorstelling Kleurles

Racisme gebeurt soms onbewust en onbedoeld. Het gaat niet om de intentie van de zender, maar om het effect op de ontvanger waar we rekening mee dienen te houden. Dat is de boodschap van de theatervoorstelling Kleurles in de Week tegen Racisme.

Inleven, verbinden en soms gewoon even je mond houden en kijken en luisteren. En daarna in gesprek gaan. Dat is wat Live your story wil met deze voorstelling Kleurles, die veel op middelbare scholen uitgevoerd wordt.

Over Live Your Story
Live Your Story probeert via theater en storytelling lastige onderwerpen op een lichte en toegankelijke manier bespreekbaar te maken door middel van het delen van persoonlijke verhalen. De theatergroep streeft ernaar om liefdevol, nieuwsgierig en zonder oordeel naar elkaar te kijken en de leefwereld van mensen positief te veranderen. De visuele ervaring moet het publiek recht in het hart raken.

Week tegen RacismePraktische informatie
Wanneer: donderdag 18 maart, van 17.00 – 18.00 uur, zondag 21 maart 17:00 – 18:00 uur
Wat: voorstelling
Waar: online via Zoom
Toegang: gratis, maar meld je even aan via deze link.
Georganiseerd door: Art.1 Midden Nederland