Man/Vrouw

Wereldvrouwendag – drie keer online dialoogtafels

Internationale VrouwendagOok dit jaar is er aandacht voor internationale vrouwendag met als thema: invloed met impact. In de maand maart 2021 organiseren Bureau Discriminatiezaken Kennemerland in samenwerking met Haarlem in Dialoog, Rooie Vrouwen en Dock drie online dialoogsessies in verband met Internationale Vrouwendag.

In maart zijn er 3 online dialoogtafels:
Dinsdag 2 maart 2021, 15:30-17:30 uur. Thema: Verzuiling helpt niet bij verbinding
Dinsdag 8 maart 2021, 19:30-21:00 uur. Thema: Feminisme is uit de tijd
Dinsdag 23 maart 2021, 19:30-21:00 uur. Thema: Simpel werk

Bij een dialoogtafel zit je met maximaal acht mensen online aan een tafel en gaat met elkaar in gesprek volgens de dialoogmethode. Een gespreksleider begeleidt het gesprek en zorgt dat iedereen gehoord kan worden. Een dialoogtafel is geen discussie of debat, maar echt een dialoog. Luisteren staat hoog in het vaandel.

Meedoen
Wil je meedoen? Stuur een email naar Souad Afatan safatan@dock.nl of naar Barbara van Balen barbara@barbaravanbalen.nl
Ook in april en mei komen er dialoogtafels. Deze data volgen later.

Type
Nieuws
Gepubliceerd op
Dossier
Man/Vrouw
Regio’s
โ€”
Tags
โ€”
Download
โ€”