(Homo)seksuele gerichtheid

GSA netwerk Haarlem naar Boys won’t be boys in de Schuur

TheatervoorstellingHeel veel middelbare scholen hebben een GSA met actieve leerlingen die hun school veiliger en inclusiever maken. Én om Paarse Vrijdag te organiseren. GSA staat voor Gender & Sexuality alliance. Deze GSA-leerlingen en mogen naar de voorstelling Boys won’t be boys in de Schuur.

GSA netwerk Haarlem
Om GSA’s van elkaar te laten leren en GSA-leerlingen van andere scholen in de buurt te leren kennen heeft Bureau Discriminatiezaken Kennemerland ism COC Kennemerland het GSA netwerk Haarlem opgericht. En nu is er ook een samenwerking met de Schuur (Toneelschuur). Alle actieve leerlingen van de Haarlemse GSA’s zijn uitgenodigd voor de voorstelling Boys won’t be boys op woensdag 29 september 2021.

Voorstelling Boys won’t be boys
Of je nou hetero of homo, a-seksueel of bi-seksueel, bouwplaatsmanager of musicalster, intersekse of transgender, jonge vader of dragqueen bent, niemand past precies in het hokje “man”. De spelers van Boys won’t be boys weten inmiddels hoe bevrijdend het is om je open te stellen. Door al die verschillende verhalen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. Meer info: boyswontbeboys.nl

Programma woensdag 29 sept
19:30 uur inloop
19:45 uur GSA netwerk Haarlem: kennismaking & uitwisseling
20:15 uur deuren open van theaterzaal
20:25 uur deuren theaterzaal sluiten
20:30 uur start voorstelling
22:00 uur einde voorstelling (bezoekers die niet bij nagesprek willen zijn, kunnen weg)
22:05 uur aansluitend: nagesprek met acteurs (in theaterzaal)
22:30uur einde nagesprek met acteurs

Aanmelden verplicht
In totaal hebben we vijftig vrijkaartjes voor alle GSA’s van Haarlem vanuit de Regenbooggelden van de gemeente Haarlem. Dus dat betekent maximaal 4 vrijkaartjes per school. De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar. De GSA’s zijn per email uitgenodigd.

Corona Check App wellicht verplicht
Let op: vanaf 20 september 2021 wordt wellicht de corona check app verplicht bij een evenement en dus ook in theater. Je moet dan een QR-code via de corona check app kunnen laten zien (van PCR-test of vaccinatie). De persconferentie van 17 september moet hier meer duidelijkheid over geven. Update over hoe het gaat in de Schuur volgt na 20 september.