(Homo)seksuele gerichtheid

21 maart: GSA Meet Up – theater & pizza in Velsen

Regilio SedocEen nieuwe GSA Meet Up dit voorjaar voor de GSA-leerlingen van Velsen/Beverwijk. Maandag 21 maart – Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie – starten we óp het toneel. We zitten rondom het speelvlak waar AYA-danser Regilio Sedoc zijn persoonlijke verhaal vertelt én danst. Een verhaal over huidskleur en liefde, over zichtbare en onzichtbare identiteiten.

Uitnodiging
Voor leerlingen (en docenten) GSA’s Velsen & Beverwijk. Save the date: maandag 21 maart 2022 16-18 uur. Locatie: Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen, Groeneweg 71, 1971 NS IJmuiden

Deze GSA Meet Up gaat over hoe je eruit ziet. De verwachting van de ander en wie je echt bent. Je huidskleur kan je niet verbergen, je gender wel. Hoe gaan wij om met vooroordelen, verwachtingen? Maar natuurlijk is deze Meet Up vooral óók een ontmoeting en uitwisseling met GSA’s van andere scholen.

Een voorstelling, een gesprek en pizza toe! Dus kom met je GSA, meld je aan. Er is plek voor vijftig mensen.

Programma ma 21 maart 2022
15:45 uur inloop & naar de zaal
16:00 uur Solo van Regilio Sedoc, danser bij Danstheater AYA in het project ‘Tinten’
16:45 uur Zichtbare en onzichtbare identiteiten, in het nagesprek met de danser
17:15 uur Drankje en pizza in de foyer: Meet Up & uitwisseling met andere GSA-ers uit Velsen / Beverwijk
18:00 uur Einde

Aanmelden
Per email: nb@bdkennemerland.nl onder vermelding van ‘gastenlijst GSA Meet Up 21 maart 2022’ (vermeld met hoeveel leerlingen/docenten je wilt komen). Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Er zijn maar 50 plekken, dus inventariseer goed in je GSA en geef dat door.
Mail uiterlijk woensdag 16 maart 2022 je reservering aan ons door. Super leuk als je kan komen!

Waar
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen
Groeneweg 71, 1971 NS IJmuiden