(Homo)seksuele gerichtheid

17 november: GSA Meet Up Haarlem met pizza & theater

Theater DOX: The hot preachesEen nieuwe GSA Meet Up Haarlem dit najaar voor de GSA-leerlingen van regio Haarlem. Na een korte Meet Up met (vega) pizza in Flinty’s wandelen we naar De Schuur. Daar start om 19:30 sharp de voorstelling The Hot Peaches. Met nagesprek als toetje.

GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance en is actief op middelbare scholen.  Op deze GSA-meet up Haarlem zijn leerlingen en docenten in de regio welkom. Mocht jouw school (nog) geen GSA (Gender & Sexuality Alliance) hebben, kom dan ook en leer van de praktische tips van anderen.

The hot peaches
‘The Hot Peaches was in de jaren zeventig een extravagant New Yorks drag-mime-underground-gezelschap, dat diversiteit, inclusiviteit en vrijheid hoog in het vaandel had staan. Wij zien de Hot Peaches anno nu. Welkom bij een party vol schmink, glitter en glamour, een wervelende coming-of-age voorstelling die je het gevoel geeft backstage in een club te staan.’

GSA Meet Up Haarlem met pizza & theater
Locatie: Flinty’s (Gedempte Oude Gracht 138, Haarlem) en vervolgens De Schuur, Haarlem
Aanvang vanaf 17:30 uur in Flinty’s, om 19:15 in De Schuur
Aanmelden verplicht (ivm pizza en kaartjes theater): nb@bdkennemerland.nl (vóór 7 november, beperkt kaartjes)
Kosten: geen