(Homo)seksuele gerichtheid

6 oktober: GSA Meet Up Haarlem, uitwisseling en posters maken

Nieuwe slogan op deze poster? Kom hem verzinnen!Op deze GSA Meet Up Haarlem wisselen de leerlingen van de GSA’s in de regio Haarlem (van verschillende scholen) met elkaar uit hoe het met hun GSA gaat. Wat zijn ideeën voor Paarse Vrijdag? Welke problemen (en oplossingen) zijn er op hun middelbare school? Daarnaast gaan we aan de slag met slogans voor posters en zijn er presentaties.

Elkaar inspireren en geïnspireerd worden om zo tot een LHBTIQ+-vriendelijke en veilige school te komen, dat is het doel van deze GSA Meet Up.

GSA boost
GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance. Versterk elkaar, geef elkaar tips en trics op de GSA-netwerk bijeenkomst. Deelname is gratis en werkt als een boost voor je GSA. Op deze GSA-meet up Haarlem zijn leerlingen en docenten in de regio welkom. Mocht jouw school (nog) geen GSA  hebben, kom dan ook en leer van de praktische tips van anderen.

GSA Meet Up Haarlem, uitwisseling 
Locatie: Het Schoter, Sportweg 9, Haarlem
Aanvang 15:30 – 17:30 uur. Inloop vanaf 15.15 uur
Aanmelden gewenst (maar niet verplicht): nb@bdkennemerland.nl
Kosten: geen