Racisme, afkomst, huidskleur

7 oktober: Wijkcafé Gedeelde Waarden en Artikel 1

Eet en praat mee op 7 oktober. We gaan met elkaar in gesprek over de volgende democratische waarden: vrijheid, solidariteit en gelijkheid. Waar sta jij voor? De vrijheid om je mening te mogen geven? Laat je je stem horen voor gelijkheid voor iedereen? En wat als dat wat jij belangrijk vindt soms botst met wat een ander belangrijk vindt? Er zijn verschillen in opvattingen over wat democratisch en rechtvaardig is, over de grenzen van vrijheid of tolerantie en over wat gelijkheid en solidariteit inhouden. Eva de Raadt (wethouder diversiteit en inclusie) komt ook om hier over mee te praten. Kom jij ook?

Wanneer:​ 7 oktober vanaf 18.00uur
Waar:​​ Ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS! Floris v Adrichemlaan 102 Haarlem
Wat:​​ Praat en eet mee
Moderator: @kashifaminnl
#wijkcafe #dialoog #wethouder @prodemos @triplethreat.nl @hattrickhaarlem @haarlem105 @provincienh