Racisme, afkomst, huidskleur

Eerste Wijkcafé Gedeelde Waarden groot succes

Het was een mooie en inspirerende avond, het allereerste Wijkcafé Gedeelde Waarden in Haarlem. Wijkbewoners en verschillende lokale organisaties gingen met elkaar in gesprek over de democratische waarden vrijheid, gelijkheid en solidariteit.

Er werden serieuze gesprekken gevoerd, maar er is ook volop gelachen en gegeten. Zo hebben wij geprobeerd om verschillende groepen mensen samen te brengen en in gesprek te laten gaan. Hartelijk dank aan wethouder Diversiteit en Inclusie Eva de Raadt voor haar mooie woorden en deelname aan de gesprekken. Samen zetten wij ons in voor een stad waar een ieder zich thuis voelt.

Ook willen we @stemindestad @prodemos @roemer_van_oordt, stichting Somaliërs (@ssho.nl) en stichting Samen bedanken voor de fijne samenwerking.
Op naar het volgende Wijkcafé in Kennemerland!

#diversiteit #inclusie #racisme #discriminatie #wijkcafe #vrijheid #gelijkheid #solidariteit #wethouder #haarlem #kennemerland @triplethreat.nl @hattrickhaarlem @gemeentehaarlem @haarlemfurkan @moskee.almohsinin @franshalsmuseum @kashifaminnl

Meer informatie bij Kashif Amin, 023 5315842 of ka@bdkennemerland.nl