(Homo)seksuele gerichtheid

25 nov 2022: GSA Meet Up Haarlemmermeer in Flex C

Nieuwe slogan op deze poster? Kom hem verzinnen!GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance. Veel middelbare scholen hebben inmiddels een GSA, deze organiseert oa Paarse Vrijdag. Om GSA’s van elkaar te laten leren en GSA-leerlingen van andere scholen in de regio te leren kennen is er het GSA netwerk. Deelname is gratis en werkt als een boost voor je GSA.

Op vrijdag 25 november 2022 15:30-17:30 uur wisselen de leerlingen van de Haarlemmermeerse GSA’s uit hoe het met hun GSA gaat, wat de Paarse Vrijdag ideeën zijn, welke problemen (en oplossingen) er op hun middelbare school zijn. Ook als je school nog geen GSA heeft, maar je wel met dit thema aan de slag zou willen of meer wilt weten hoe anderen dat doen ben je van harte welkom. Jongeren van Haarlemmerqueer zijn medeorganisator van deze middag in het jongerencentrum Flex C in Hoofddorp.

GSA Meet Up Haarlemmermeer – PROGRAMMA
Datum: vrijdag 25 november 2022, 15:30-17:30 uur
Locatie: Jongerencentrum Flex C, Schuilenburg 1, Hoofddorp

15:15 Inloop
15:30 korte voorstelronde
15:45 quizzzz door Haarlemmerqueer
16:00 uitwisseling ervaringen en ideeën GSA’s
16:40 presentatie COC en Jong & Out
16:50 uitdelen materiaal voor Paarse Vrijdag (paarse posters, ABC-poster, boekje vlaggen, magazine etc)
17:00 wat drinken en nagesprek

Aanmelden graag! (maar niet verplicht) mail naar nb@bdkennemerland.nl
Laat even weten met hoeveel je ongeveer denkt te komen!
Kosten: geen