Racisme, afkomst, huidskleur

Klachtbehandelaar vertelt over haar werk in AD

Onze consulent klachtbehandeling Madjori Veldema vertelt over haar werk in het Algemeen Dagblad voor de rubriek ‘Wat doet een..’  In deze rubriek vertelt iemand over zijn of haar beroep.

Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Madjori Veldema (63) is consulent klachtbehandeling bij Bureau Discriminatiezaken Kennemerland.

Heeft u het gevoel dat u niet geaccepteerd, gepest, ongelijk behandeld of gediscrimineerd wordt? En dat dit te maken heeft met bijvoorbeeld uw afkomst/huidskleur, leeftijd, handicap of chronische ziekte, seksuele gerichtheid of godsdienst, ? Of heeft u iets dergelijks gezien? Neem contact met ons op.

Madjori en haar collega klachtbehandelaar luistert, geeft advies en kan u verder helpen. Klachtbehandeling is kosteloos, melden kan anoniem. Bel 023-5315842, 06 8205 5332 (of app) of mail naar info@bdkennemerland.nl

Hieronder staat de rubriek uitgelicht:

https://www.ad.nl/werk/ik-krijg-een-overdosis-nare-verhalen-in-dit-werk-mijn-steentje-bijdragen-helpt~a70ba8cc/