Racisme, afkomst, huidskleur

Talkshow afl 4: Politie. Past die pet ons allemaal?

Politie! Past die pet ons allemaal? De politiebonden hebben op 1 oktober een gezamenlijk meldpunt discriminatie gelanceerd. Met het meldpunt ondersteunen de vakbonden het statement van de Nationale Politie dat voor uitsluiting, racisme en discriminatie geen plaats is binnen de politie. Maar uit de documentaire De Blauwe Familie blijkt dat de weg naar een diverse en inclusieve politieorganisatie niet over rozen gaat.

Daarom gaan wij op donderdag 15 december om 19.30 uur in gesprek met politieagenten die werkzaam zijn in de regio Kennemerland, in onze talkshow KEN JE ME? KENNEMER.  Hoe denken zij over diversiteit en inclusie? En hoe zorgen we er voor dat de politie pet ons allemaal past en dat het een politie is voor iedereen.

Direct naar livestream > YouTube.com/user/MCHHaarlem

Diversiteit moet worden gevierd! Kashif Amin van Bureau Discriminatiezaken Kennemerland ontvangt elke maand gasten die hier over willen spreken. De aflevering is live te bekijken via een livestream en na afloop te beluisteren als podcast via Spotify.

Abonneer op ons Youtube kanaal en volg ons via Spotify

Bureau Discriminatiezaken Kennemerland – YouTube

https://open.spotify.com/show/3uxGy28795hQ06BRDnRtlM?si=b6d9a0e5f5104f71