Leeftijd

Talkshow afl 3: mentale gezondheid van jongeren

Diversiteit moet worden gevierd! Daarom ontvangt Bureau Discriminatiezaken Kennemerland in de Talkshow KEN JE ME? KENNEMER elke maand gasten die hier over willen spreken. Op 16 november ging het over mentale gezondheid.

Kijk via de livestream of zit in het publiek om te weten hoe verschillende sectoren binnen Kennemerland zich inzetten voor diversiteit en inclusiviteit. De Talkshow wordt opgenomen in De Pletterij (Lange Herenvest 122 in Haarlem).

“Praten, praten, praten. Dat helpt écht.” Met deze woorden richtte koningin Máxima zich in een open brief tot Nederlandse jongeren. Mentale gezondheid onder Nederlandse jongeren is de laatste jaren namelijk sterk afgenomen, zo blijkt uit onderzoek.

Een kwart van de leerlingen in regio Kennemerland dacht er vorig jaar serieus over na om een einde te maken aan het leven. Daarom spreekt Kashif Amin op 16 november onder andere met Jelle Buijtendijk. Hij is bij GGD Kennemerland projectleider suïcide-preventie. Start om 19.30 uur.

Publiek is welkom!

LIVESTREAM
De uitzending was via de livestream gratis te volgen via het Youtube-kanaal van de Pletterij.

U kunt nu de uitzending beluisteren op:

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=bMbail0Pe6c

Podcast:

https://open.spotify.com/episode/3UCESnrFJ9IyNQVg2ycFLh?si=35afb9b5937c4e2c