Racisme, afkomst, huidskleur

Voorpaginanieuws: gesprek met Politie Haarlem over diversiteit en inclusie

Uit de documentaire De Blauwe Familie bleek dat de weg naar een diverse en inclusieve politieorganisatie niet over rozen gaat. Daarom gingen wij 15 december in gesprek met Politie Haarlem over diversiteit en inclusie. Dit deden wij in onze maandelijkse Talkshow KEN JE ME? KENNEMER.

Hoe zorgen we er namelijk voor dat de politie pet ons allemaal past en dat het een politie is voor iedereen? Kashif Amin hoopte antwoord te krijgen op deze vraag.

Kijk hier de aflevering terug…  https://www.youtube.com/watch?v=ffKW91vDHBw

Ook te beluisteren via Spotify: https://open.spotify.com/episode/63W6EkN74vz1ENlijSFx9P?si=5b41044520fd476e

Wij bedanken onze gasten:

Mark Springer – Teamchef Politie Haarlem – Mehmet Sinan – Operationeel expert – Hester Kanbier – Operationeel expert – Brian Vijzelman – Hoofdagent en ingezet voor de werving van nieuwe politiemensen – Frederique Janss – Directeur Bureau Discriminatiezaken Kennemerland

Meer informatie: Kashif Amin 023 5315842