(Homo)seksuele gerichtheid

GSA-Haarlem: vrijkaarten voor Ozard of Wiz in de Schuur

Op zaterdag 18 februari 2023 om 19:30 uur speelt de voorstelling The Ozard of Wiz van Maas Theater en Dans / Rose Stories in De Schuur in Haarlem. We hebben twintig vrijkaartjes voor GSA-leden van Haarlemse scholen. Mail ons voor een grais kaartje, deadline aanmelden is vrijdag 3 februari 12:00 uur.

Programma zaterdag 18 februari 2023
19:00 mini Meet Up van de twintig GSA-ers
19:30 start voorstelling The Ozard of Wiz
21:00 einde voorstelling
Locatie: De Schuur, Lange Begijnestraat 9, Haarlem

The Ozard of Wiz
In The Ozard of Wiz keren 7 bijzondere mensen terug naar hun kindertijd, een tijd zonder schaamte. Allemaal hopen ze uiteindelijk te krijgen waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn: hersenen, moed, een hart en een thuis. In deze wonderlijke voorstelling serveren we vogue, popmuziek en melancholie in een seventies sausje.

Wil je op de gastenlijst?
Mail ons op nb@bdkennemerland.nl met je voornaam + achternaam , je email en de school waar je in/bij GSA zit. Of geef als docent de betreffende naam/namen door plus je emailadres. Wie het eerst mailt, die het eerst maalt.

LET OP: Deadline voor aanmelden is vrijdag 3 februari om 12 uur

Zodra duidelijk is wie kunnen en mogen, mailen we je een bevestiging dat op de gastenlijst van de Schuur komt te staan naar je opgegeven emailadres. Het kaartje ligt dan zaterdag 18 februari 2023 bij de kassa van de Schuur klaar en kan je voorafgaand aan de voorstelling ophalen.

Ten overvloede: als je je aanmeldt, verwachten we dat je komt! Als je er dan niet bent, blijft de stoel leeg, dat is eeuwig zonde, dus aanmelden is komen.