Godsdienst

10 maart: Wijkcafé Gedeelde Waarden Velsen Noord

Vrijdag 10 maart organiseert Bureau Discriminatiezaken het Wijkcafé Gedeelde Waarden in Velsen Noord. We werken samen met Prodemos en St Welzijn Velsen. We gaan met elkaar in gesprek over de democratische waarden: vrijheid, solidariteit en gelijkheid. Iedereen is welkom!

Waar sta jij voor? De vrijheid om je mening te mogen geven? Bescherming van bepaalde waarden? Laat jij je stem horen voor gelijkheid voor iedereen? En wat als dat wat jíj belangrijk vindt soms botst met wat een ander belangrijk vindt? Er zijn verschillen in opvattingen over wat democratisch en rechtvaardig is, over waar de grenzen liggen van vrijheid, vrijheid van meningsuiting of tolerantie. En over wat gelijkheid en solidariteit inhouden.

We horen graag hoe jij tegen bepaalde onderwerpen aankijkt. Iedereen is welkom. Kom meepraten en mee-eten! En neem je buurvrouw, vriend of collega mee.

Meld je aan via info@bdkennemerland.nl of 023 5315842

Wanneer:​ 10 maart, 17.30 uur
Waar:​​ Huis van de Wijk, De Stek, Heirweg 2A Velsen Noord
Wat:​​ In gesprek tijdens een lekkere maaltijd

Meer informatie bij Kashif Amin of Frederique Janss 023 5315842

#dialoog #ingesprek #Velsen #wijstaannaastje