(Homo)seksuele gerichtheid

17 mei: Pride Walk Hoofddorp

Vind jij het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn? Dat je geaccepteerd wordt zoals je bent? Thuis, op straat, school, je werk en bij de sportclub? Op 17 mei staan inwoners en gemeente Haarlemmermeer stil bij de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie (IDAHOT). Loop mee en kom na de Pride Walk nog even nagenieten in onze Roze Café’s, voor jong en oud.

Programma
16.30 u PRIDE WALK vanaf oude raadhuis
17.15 u aankomst in C. (geschatte tijd)
17.30 u Vinyl Bingo (C. café)
18.30 u optreden singer songwriter Lee ( C. poppodium kleine zaal)
19.15 u DJ Stijn (C. poppodium kleine zaal)
20.00 u afsluiting

Heb je je nog niet opgegeven voor de Pride Walk? Doe dat dan nog hier tot uiterlijk 16 mei: cboter@teamsportservice.nl of via Noord Holland Actief.
Na de Pride Walk is er nog de mogelijkheid om te genieten van een drankje, muziek, eventueel een dansje en vooral andere mensen te ontmoeten in de Roze cafés in C. in Hoofddorp centrum.

Bureau Discriminatiezaken levert alle vlaggen aan en loopt mee met de Pride Walk. Ook delen we LHBTIQ+-boekjes uit.

 

 

LET OP Het Roze Café is deze keer één week later namelijk op 17 mei (Ipv 10 mei). In verband met de Pride Walk op deze dag hebben de twee roze cafés in C. besloten op deze dag aan te sluiten.
LET OP ACTIE Bubble Tea! Neem je Pride Walk flyer mee, en krijg 1 bubble tea voor 1 euro ipv 6 euro! Ook worden er lekkere snacks uitgedeeld. Gemaakt door onze speciale gasten; Viet n Tea. Zolang de voorraad strekt!

C. is de nieuwe naam van Cultuurgebouw > www.cpunt.nl

Meer informatie bij Marjolein van Haaften 023 5315842