Antisemitisme

Workshop docenten: hoe eurocentrisch is mijn bril?

DEZE WORKSHOP IS VERPLAATST NAAR NOVEMBER 2023

Reflecteer op je eigen blik en zet jezelf aan het denken in deze workshop over (onbekende) wereldgeschiedenis. Een workshop voor burgerschap, maatschappijleer én geschiedenisdocenten van Bureau Discriminatiezaken Kennemerland ism Fawaka Wereldburgerschap.

Uitnodiging: Workshop hoe eurocentrisch is mijn bril?
Voor:  VO-docenten ML, burgerschap én geschiedenis
Datum: NOVEMBER 2023 (datum volgt)
Locatie: Bureau Discriminatiezaken, Lange Herenvest 122, Haarlem

Workshop: hoe eurocentrisch is mijn bril?
Hoe eurocentrisch is onze blik? Vanuit welk of wiens perspectief vertel jij het verhaal? Hoe krijg je die onbewuste invalshoek bewuster naar boven? Middels concrete voorbeelden wordt duidelijk hoe beeldvorming onbedoeld kan doorwerken in je lesmateriaal.

Meer info via info@bdkennemerland.nl of bel 023-5315842